عکس| دستمزد نجومی مهران مدیری پس از خداحافظی فاش شد؛ آخرین دریافتی: 30 میلیارد تومان ناقابل!
به گزارش سرویس منهای فوتبال؛ علیرضا قزوه، فعال رسانه ای با انتشار یک پست در توییتر، دستمزد نجومی و آخرین دریافتی مهران مدیری برای برنامه دورهمی را پس از خداحافظی این مجری از تلویزیون در پی مرگ مهسا امینی را فاش کرد.
بر اساس آنچه افشاگری آقای قزوه، مهران مدیری تنها یک روز پیش از صحبت های نالانش در واکنش به فوت مهسا امینی مبنی بر عدم پخش برنامه دورهمی، 30 میلیارد تومان از صداوسیما دستمزد دریافت کرده است.
علیرضا قزوه نوشت نوشت: آخرین دریافتی آقای برره یک روز قبل نطق تاریخی اش، سی میلیارد تومان از صدا و سیما بوده؛ بعضی ها از روی شکم سیری چه نطق هایی می کنند.
گفتنی است، مهران مدیری مجری سابق تلویزیون ایران در پی مرگ مهسا امینی ضمن اعلام خداحافظی گفت پخش دورهمی را لغو می کند.
- بیشتر ببینید:
- خداحافظی مهران مدیری با تلویزیون در اینستاگرام در واکنش به مرگ مهسا امینی پس از دریافت دستمزد
عکس پست علیرضا قزوه درباره آخرین دریافتی مهران مدیری از صداوسیما که در توییتر منتشر شده است را تماشا کنید.
بازنشر محتوای شبکه های اجتماعی تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاما بازتاب دیدگاه رسانه دیلی فوتبال نیست.
